Całkiem oszałamiające rzeczy, których nigdy nam nie powiedziano…
AGENT131711
Myślę, że można śmiało powiedzieć, że prawie każdy, kto czyta ten artykuł, zdał sobie sprawę, że wirusy nie są prawdziwe, ale kiedy ci, którzy wierzą w wirusy, chcą, abyśmy wyjaśnili, w jaki sposób masowe grupy ludzi chorują w tym samym czasie, naszej stronie brakuje jasnych, zwięzłych wyjaśnień. Często słyszę, jak mówimy, że masowe choroby były spowodowane “niehigienicznymi warunkami życia”, wypuszczaniem nowego herbicydu / pestycydu, kampanią szczepień i tak dalej. Chociaż w 100% zgadzam się, że te rzeczy mogą powodować choroby i mają potencjał, aby spowodować to, co nazywa się wybuchem choroby, co by było, gdybym pokazał ci coś innego, co może trafić w sedno? Widzisz, badając zupełnie niezwiązany temat, natknąłem się na zaskakujące informacje, które z łatwością wszystko wyjaśniają
Ponieważ informacje, które odkryłem, dotyczą Wielkiej Brytanii, zacznijmy od tego (za chwilę przejdziemy do Ameryki):
Oto historyczne choroby, które nękały obywateli Wielkiej Brytanii w 1700 i 1800 roku, sprowadzone do ich najczęstszych objawów:
Ospa prawdziwa – ból głowy, gorączka, ból pleców, wysypka
Zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych – ból głowy, gorączka, wymioty, wysypka
Szkarlatyna – ból głowy, gorączka, ból gardła, ból brzucha, wymioty
Grypa – ból głowy, gorączka, kaszel, ból gardła, katar lub zatkany nos, ból ciała, dreszcze, zmęczenie, wymioty
Odra – gorączka, kaszel, katar, wysypka
Gruźlica – gorączka, kaszel, zmęczenie, kaszel
Kiła – gorączka, obrzęk węzłów chłonnych, wysypka, owrzodzenia, ból ciała
Świerzb – wysypka
Krztusiec – gorączka, katar, łzawienie oczu, ból gardła, kaszel, zmęczenie, niemowlęta mogą mieć poważne problemy z oddychaniem
Jak widać, wszystkie wirusy, niezależnie od ich nazwy, mają te same objawy. Oto wartości odstające:
Szkorbut – zmęczenie, ból ciała, przechodzi w rozpadające się ciało
Błonica – gorączka, ból gardła, może powodować nieprawidłowy obrzęk węzłów chłonnych szyi i/lub paraliż
Krzywica – “stan, który wpływa na rozwój kości u dzieci, powodując miękkie i słabe kości, które mogą prowadzić do deformacji kości”.
Pelagra – dziwne problemy skórne, biegunka, owrzodzenia w jamie ustnej, mogą prowadzić do demencji
Podagra – ból ciała, obrzęk / stan zapalny szczególnie w stopach
Są też te dwa:
Dżuma dymienicza – którą możemy skreślić z listy, ponieważ w The Shocking True Story of the Plague Doctors dowiedzieliśmy się, że było to celowe masowe zatrucie przeprowadzone przy użyciu źródła wody
– może zostać również usunięta z listy, ponieważ rozwiązaniem było po prostu oczyszczenie instalacji wodnej i zapewnienie odpowiedniego drenażu – doskonały przykład “niehigienicznych warunków życia” prowadzących do wybuchu epidemii choroby, która nie miała absolutnie nic wspólnego z wirusem.
Porozmawiajmy teraz o tym, co odkryłem, że był to moment ah-ha. Blogerka Geri Walton napisała: “Na początku XIX wieku praktyka fałszowania [żywności] stała się tak powszechna, że ludzie w XIX wieku rozwinęli upodobanie do oszukańczych substancji w swoim jedzeniu i napojach i często nie zdawali sobie sprawy, że coś jest nie tak z tym, co spożywali, dopóki nie było za późno.” – Nie miałam pojęcia, że trucizna jest podawana tak dawno temu. Miałam wrażenie, że przed I wojną światową jedzenie było świeże i czyste. Dalsze badania wykazałyby, że moje przypuszczenia nie mogły być dalsze od prawdy. Pozwólcie, że pokażę wam kilka szokujących informacji, które będą gwoździem do trumny w sprawie jak owe historyczne choroby “wirusy” szybko rozprzestrzeniły się po miastach.
Chociaż do konserwowania chleba można było użyć kredy lub mączki kostnej, znacznie lepszą, tańszą opcją był ałun (fosforan glinowo-potasowy). Ałun został użyty w połączeniu z wybielaniem, aby chleb wyglądał ładniej, a konsystencja była bardziej jędrna. Teraz ktoś mi powie: “Oni nadal to robią, a my nie mamy dzisiaj zarazy!”, na co odpowiem: “1.) Wiem, dlatego przestałam jeść białą mąkę i przetworzoną żywność oraz 2.) Nie uwierzysz, ile ałunu dodawali do chleba, więc powiem ci…
Piekarze w Londynie dodawali około 11/2 uncji ałunu na bochenek. Aby zademonstrować, ile to było, oto kieliszek o pojemności 1 uncji obok ćwiartki ananasa:
Teraz dodaj kolejną 1/2 szklanki, a otrzymasz ilość ałunu wchodzącą w każdy bochenek chleba. Co gorsza, w tamtych czasach chleb był nie tylko podstawowym pożywieniem, ale także tym, z czego rodziny, zwłaszcza dzieci, utrzymywały się z życia.
Oprócz tego, że objawia się wysypką, objawy zatrucia aluminium obejmują grypę:
I to tylko z aluminium w ałun. Wiadomo, że nadmiar potasu wytwarzanego w laboratorium powoduje problemy z mięśniami, a nawet paraliż:
A trzeci składnik ałunu, fosforan, również powoduje wysypki, problemy z ośrodkowym układem nerwowym i wiele innych:
Bardzo łatwo jest zobaczyć, jak choroba może rozprzestrzeniać się jak pożar w całym mieście, które je to samo jedzenie (i pije z tego samego źródła wody). Ale ktoś może twierdzić, że to tylko jeden z przykładów i nie wyjaśnia setek lat istnienia wirusów, więc pozwólcie, że pokażę wam więcej, tylko z lat 1700 i 1800, biegnących równolegle z epidemiami wirusów:
Oprócz tego, że chleb był zatruty, zatruty został również ser. Co włożyli do sera? Odpowiedź: OŁÓW. Mówiąc dokładniej, czerwony ołów. Ołów był używany jako barwnik spożywczy, ponieważ uważano, że im bardziej pomarańczowy odcień, tym lepszy ser, dlatego producenci z Gloucester łączyli swój produkt z ołowiem, aby sprzedać swój produkt po wyższej cenie. Objawy zatrucia ołowiem obejmują bóle głowy, zmęczenie, drażliwość, problemy z pamięcią i obniżone funkcje poznawcze, bóle brzucha, zaparcia, nudności i wymioty, niedokrwistość, osłabienie i bóle stawów.
Ludność strasznie zachorowała, a choroba utrzymywała się, zarażając ludzi w miastach przez bardzo długi czas. Pamiętaj, że w tamtych czasach w lokalnym sklepie spożywczym nie było alejki z serami wypełnionej tymi wszystkimi różnymi opcjami…
W tamtych czasach ser pochodził tylko z kilku źródeł. Ostatecznie przyczyna choroby została prześledzona aż do producenta, hodowcy bydła mlecznego. Ten samotny rolnik zatruwał zapasy sera “od lat”. Tak, społeczeństwo spożywało ser z domieszką ołowiu i chleb wypełniony związkiem glinu przez wiele, kolejnych lat, tymczasem wirusy nadal infekowały ich miasta. Kontynuujmy:
Warzywa: Ponieważ kiszone warzywa traciłyby kolor podczas procesu marynowania, zdano sobie sprawę, że można je sztucznie barwić przy użyciu miedzi. Miedź zmieni kolor warzyw na jasnozielony, dzięki czemu będą wyglądać na świeżo zerwane. Nie tylko kiszonki używały miedzi, ale ta sztuczka zmieniająca kolor była znana opinii publicznej, więc gospodynie domowe używały miedzianych garnków, które dodatkowo wysysały metal z jedzenia. Co gorsza, proces marynowania obejmował inny powszechny składnik do gotowania, ocet, który również był zatruty kwasem siarkowym.
Obywatele, którzy spożywali kiszone potrawy, zapadali na objawy grypy; wymioty, gorączka i silny ból brzucha. Podobnie jak w przypadku wirusa grypy, objawy te trwały średnio od pięciu do dziewięciu dni. W wielu przypadkach obywatele umierali – ale nie z powodu wirusa, zmarli z powodu toksyn zawartych w żywności. Ale to nie wszystko…
Truci byli również ci, którzy pili trunki. Alkohole takie jak gin, rum i brandy zostały stworzone przy użyciu niebezpiecznych chemikaliów przemysłowych, aby zmaksymalizować zyski. Wino to była zupełnie inna sytuacja. Jeśli chodzi o wino, wytwórnie cydru miałyby zjełczały cydr, ale zamiast go wyrzucać, sprzedawały go winiarzom, którzy przekształcali zepsuty sok w wino porto. Proces, którego używali do produkcji porto, czasami zawierał zatruty ocet. Jak widać, od warzyw po chleb, ser i wino, wszystko było zatrute – ale nawet na tym się nie kończy.
Dzieci uwielbiają i zawsze kochały słodycze, a to też było niezwykle niebezpieczne. Słodkie słodycze, jako całość, były barwione tym samym czerwonym ołowiem co ser i barwione na zielono miedzią używaną do zmiany koloru warzyw. Dodatkowo, “Cukier używany w smakołykach często zawierał “glinkę kornwalijską (gatunek bardzo białej gliny fajkowej)”. Biała glina fajkowa i ogólnie glina jest często wypełniona toksycznymi poziomami metali ciężkich. W tamtych czasach biała glina fajkowa była bardzo niskiej jakości, a więc tak tania, że używano jej do produkcji jednorazowych fajek do palenia tytoniu, ale ludziom nie podobał się okropny smak, jaki tania glina nadawała dymowi. Ta sama toksyczna glina niskiej jakości została użyta do krojenia cukru, co przyniosło producentowi cukru więcej pieniędzy. Oznacza to, że słodycze, spożywane głównie przez dzieci, zawierały wyjątkowo wysoki poziom metali ciężkich.
Nawet budynie, budynie i inne desery były skażone. Trujące liście, takie jak te z lauru wiśniowego, zostały użyte do stworzenia orzechowego smaku.
A to tylko część tego, co wytropiłem w Wielkiej Brytanii w 1700 i 1800 roku. Jestem pewna, że gdybym szukała dalej, mogłabym napisać na ten temat dziesięcioodcinkowy serial. Przeskoczmy teraz do Ameryki w tych samych latach.
W Stanach Zjednoczonych cierpieliśmy na te same choroby co w Wielkiej Brytanii, oprócz żółtej febry (gorączka, dreszcze, silny ból głowy, ból pleców, ogólne bóle ciała, nudności, wymioty, zmęczenie i osłabienie) i tyfusu plamistego (te same objawy plus wysypka).
Tutaj nasze zapasy żywności były zatrute, tak jak w Wielkiej Brytanii, ale jeśli chodzi o cukier, spojrzeliśmy na Wielką Brytanię i powiedzieliśmy “wstrzymaj moje piwo”, podczas gdy zatruwaliśmy naszą czekoladę pyłem ceglanym, piaskiem i metalami ciężkimi.
A propos piwa, ono również było skażone. Wrzucono do niego pikrotoksynę, a także trujące jagody zwane Cocculus indicus. Toksyny te nadały piwu bogatszy, ciemniejszy kolor i wzmocniły smak.
Nasz ser zawierał nie tylko te same trucizny, co nasz przyjaciel zza oceanu, ale także podnieśliśmy stawkę o siarczan wapnia, węglan wapnia i tlenek żelaza, które często zawierały zarówno ołów, jak i miedź. Następnie załadowaliśmy go solą, aby ukryć smak zanieczyszczeń. Sztuczka z solą została również użyta na naszym maśle koronkowym. (Wszystkie te taktyki są stosowane do dziś).
Formaldehyd, chromian ołowiu, boraks, kwas borowy, kwas salicylowy, salicylan sodu, azotan potasu, fluorek sodu, kreda, skrobia, benzoesan i barwniki wrzucano do mleka, aby majstrować przy jego wyglądzie i kremowości.
pieprz został pocięty żwirem, podczas gdy pieprz Cayenne był skażony siarczkiem rtęci i ochrą (pigmentem zawierającym glinę i tlenek żelaza).
Miód nie był nawet miodem, kiedy producenci dowiedzieli się, że mogą wytwarzać fałszywy miód przy użyciu tanich, słodkich substytutów (które, jak wspomniano wcześniej, były już zatrute). Posunęli się nawet do wynalezienia form do odlewania fałszywych plastrów miodu.
Sok z cytryny krojono kwasem siarkowym lub innymi kwasami.
Nawet nasze olejki eteryczne były celowo zanieczyszczone terpentyną lub innymi niedrogimi olejkami i tanim alkoholem.
Mielona kawa była zafałszowana praktycznie wszystkim, w tym trocinami z zamiatania podłóg i końską wątrobą, podczas gdy herbata była bardziej opłacalna poprzez krojenie jej suszonymi liśćmi “innych roślin”.
To tylko garść przykładów z XVIII i XIX wieku. Jeśli cofniemy nieco czas do przodu, jak omówiliśmy w moim artykule “Skandal z białym chlebem“, podczas I i II wojny światowej marynarze, którzy przebywali na morzu przez dłuższy czas, zapadali na chorobę zwaną beri-beri. Okazało się, że winowajcą było życie na nadmiernie przetworzonym, pozbawionym składników odżywczych białym ryżu i nadmiernie przetworzonych, pozbawionych składników odżywczych, konserwowanych produktach z białej mąki przez wiele miesięcy. Nie było to spowodowane “brakiem witaminy B”, rozwiązaniem było po prostu “zjedz cokolwiek innego niż te dwa okropne pokarmy”.
POZYJOWANIE
Jeśli wyszukasz w Google objawy zatrucia, otrzymasz lustrzaną kopię objawów każdego wirusa:
Ogólne objawy zatrucia:
- Zawroty głowy
- Słabość
- Ból głowy
- Nudności
- Wymioty
- Biegunka
- Ból brzucha
- Zamieszanie
- Drażliwość
- Napadów
- Niewydolność oddechowa
- Obrzęk płuc
- Wstrząs
- Odwodnienie
- Niskie ciśnienie krwi
- Małe stężenie cukru we krwi (hipoglikemia)
Specyficzne objawy trucizny
- Węglowodory benzolu
- Arytmia komorowa
- Paraliż
- Niedokrwistość aplastyczna
- Białaczka
- Depresja OUN
- Bromki:
- Nudności
- Wymioty
- Wysypka
- Niewyraźna mowa
- Ataksja
- Zamieszanie
- Zachowania psychotyczne
- Żelazo:
- Wymioty
- Ból w górnej części brzucha
- Bladość
- Sinica
- Biegunka
- Senność
- Wstrząs
- Sole ołowiu:
- Ostre spożycie: pragnienie, pieczenie ból brzucha, wymioty, biegunka
- Ostra inhalacja: bezsenność, ból głowy, ataksja, mania, drgawki
- Przewlekłe narażenie: niedokrwistość, neuropatia obwodowa, splątanie, encefalopatia ołowiowa
- Sole talu:
- Ból brzucha
- Wymioty
- Biegunka
- Zapalenie jamy ustnej
- Nadmierne wydzielanie śliny
- Drżenie
- Bóle nóg
- Parestezje
- Zapalenie wielonerwowe
- Porażenie wzroku i twarzy
- Delirium
- Napadów
- Niewydolność oddechowa
- Trójpierścieniowe leki przeciwdepresyjne:
- Działanie antycholinergiczne
- Efekty OUN
- Wpływ na układ sercowo-naczyniowy
- Depresja oddechowa
- Hipotensja
- Wstrząs
- Wymioty
- Hipergorączka
- Rozszerzenie źrenic
- Pocenie się
Objawy zatrucia pokarmowego
- Krwawa biegunka
- Biegunka trwająca dłużej niż 3 dni
- Gorączka powyżej 102 ° F
- Wymioty tak często, że nie można utrzymać płynów w dół
- Oznaki odwodnienia
Nie jestem pewien, czy to zauważyłeś, ale na tej liście wysypka jest wymieniona w Bromki. Co to są bromki? Proszę bardzo:
Ludzie, jedzenie jest zatrute. Jemy i pijemy truciznę i chorujemy, to naprawdę jest takie proste. Ale w dzisiejszych czasach nie polegamy na jednym rolniku, który dostarcza nasz ser, więc skąd pochodzi żywność?
W Stanach Zjednoczonych mamy trzech głównych producentów żywności:
Archer Daniels Midland (ADM), “światowy lider w żywieniu ludzi i zwierząt oraz wiodąca na świecie firma zajmująca się pozyskiwaniem i przetwarzaniem produktów rolnych”, która w 2021 roku mogła pochwalić się niewiarygodną sprzedażą w wysokości 85,3 miliarda dolarów. ADM specjalizuje się w syropie kukurydzianym i syropie kukurydzianym o wysokiej zawartości fruktozy, soi, zbóż (biała mąka), olejach z nasion, “suplementach” i karmach dla zwierząt domowych. Są właścicielami ponad 800 zakładów przetwórczych, 330 zakładów produkujących żywność i składniki oraz 450 upraw. Ta firma wytwarza składniki, które są używane do produkcji przetworzonej żywności, która obecnie stanowi zdecydowaną większość dostaw żywności, a wszystkie te składniki są znane z tego, że powodują problemy zdrowotne.
Dalej jest PepsiCo ze sprzedażą na poziomie 74,5 miliarda dolarów w 2021 roku. Oto niektóre z obiektów należących do PepsiCo w pobliżu mojego rodzinnego miasta Detroit:
Ta firma ma tysiące produktów, z Pepsi i Mountain Dew na czele:
W samych Stanach Zjednoczonych Pepsi posiada ponad 25% całego rynku napojów gazowanych, a ich słynne Pepsi i Mountain Dew są napojami bezalkoholowymi #1 i są również czystą trucizną. Zawartość Pepsi obejmuje:
Bromowany Olej roślinny? Więc jeśli masz Pepsi i bajgla na lunch, podwajasz porcję bromków powodujących wysypkę. Czy wiesz, ile osób cierpi teraz na egzemę? Liczby są szokujące…
Około 10% dorosłych i aż 30% dzieci w Stanach Zjednoczonych ma egzemę. Tymczasem badanie z 2023 r. wykazało, że około 25% respondentów w Stanach Zjednoczonych codziennie spożywa napoje gazowane / energetyczne, a 76% je białe pieczywo. Jaki procent osób cierpiących na wysypki, których nie mogą się pozbyć, spożywa ogromne ilości bromków?
Tyson Foods zajmuje trzecie miejsce na liście największych producentów żywności ze sprzedażą na poziomie 47,0 mld USD w 2021 roku. Pozwólcie, że opowiem Wam o Tysonie:
Niedawne dochodzenie w sprawie Tysona wykazało, że pięć z ich największych zakładów w Nebrasce było odpowiedzialnych za zrzucenie ponad 111 milionów funtów zanieczyszczeń, w tym azotanów, azotu, fosforu, chlorków, oleju i cyjanku do dróg wodnych w ciągu zaledwie czterech lat (2018-2022).
Firma została również oskarżona o zrzucanie toksycznych chemikaliów do jezior i rzek w całych Stanach Zjednoczonych, z ponad 370 milionami funtów chemikaliów uwolnionymi przez 41 rzeźni i zakładów przetwórczych w ciągu pięciu lat.
W 2013 roku Tyson zapłacił prawie 4 miliony dolarów grzywny z powodu ośmiu oddzielnych incydentów w latach 2006-2010, w których uwolnił bezwodny amoniak, niebezpieczną substancję, która powoduje oparzenia chemiczne, zabijając co najmniej jednego pracownika i raniąc prawie tuzin innych. Z drugiej strony, wszystkie te okropne toksyny, w tym cyjanek, są tym, czego używa producent żywności. Wpadamy w panikę, gdy odkrywamy, że jest wrzucany do cieków wodnych… Potem go zjadamy?…
Kolejni trzej najwięksi producenci żywności to General Mills, Nestle i Hormel – wszyscy produkują toksyczne śmieci. Większość składników w tych produktach to GRAS, ogólnie uznawany za bezpieczny, co oznacza również czasami uznawany za niebezpieczny, co oznacza, że nie zostały przetestowane.
Wróćmy do początku tego artykułu; W jaki sposób wirusy szybko rozprzestrzeniały się po całych miastach? Miasto opierało się tylko na kilku źródłach żywności, a zapasy żywności były zatrute. W dzisiejszych czasach zdajemy sobie sprawę, że mamy wiele źródeł pożywienia, ale większość surowców pochodzi z tych samych firm. To, jak bardzo zachorujesz i jakie objawy wykazuje twoje ciało, będzie zależeć od tego, co spożywasz, ile spożywasz, jak często i od ogólnego stanu zdrowia.
Jak mówi stare przysłowie, jesteś tym, co jesz, więc jeśli jesz konserwanty, które mają za zadanie usuwać wilgoć, zapobiegać rozwojowi mikroorganizmów, w tym bakterii, zmieniać kwasowość i niszczyć białka, twoje ciało nie może funkcjonować. Teraz rzuć na niego truciznę i zakręć kołem choroby.
Koniec końców, to tylko trucizna, niezależnie od tego, jaką nazwę jej nadamy. Jedynym powodem, dla którego musimy nazywać to grypą, a nie zatruciem, jest to, że ktoś jest odpowiedzialny za zatrucie i ta osoba lub firma może zostać pozwana, ale nikt nie jest odpowiedzialny za niewidzialne wirusy ukrywające się na każdej klamce i balustradzie, czekające, aby wskoczyć nam na palce i utorować sobie drogę do naszych ust.
ŹRÓDŁA, NOTATKI I INNE
Następnie spójrz na listę objawów spowodowanych przez węglowodory benzolu:
- Arytmia komorowa
- Paraliż
- Niedokrwistość aplastyczna
- Białaczka
- Depresja OUN
Jak Benzol odnosi się do produktów, które spożywamy? Jest stosowany w lekach stosowanych w leczeniu choroby Parkinsona, “infekcji pasożytniczych wywoływanych przez tasiemce“, stosowany w leczeniu zaburzeń snu, podawany mężczyznom w celu zmniejszenia rozmiaru piersi, podawany kobietom, które doświadczają obfitych lub bolesnych miesiączek, jest nawet w lekach przeciwlękowych i napadowych i jest skuteczną kontrolą urodzeń (aka kontrola populacji). Oto mała próbka leków, które zawierają ten toksyczny związek chemiczny:
Więc jeśli cierpisz na skutki uboczne spowodowane przez benzol, czy są również przepisane leki?
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814623013791
https://en.wikipedia.org/wiki/Harvey_Washington_Wiley
Skandal z zabalsamowaną wołowiną
- Epidemia żółtej febry w Filadelfii (1793): Epidemia ta zabiła ponad 4000 osób, w tym wielu prominentnych obywateli, i zmusiła miasto do ewakuacji.
- Epidemia ospy prawdziwej w Nowej Anglii (1721): Epidemia ta doprowadziła do rozwoju praktyk szczepień, które ostatecznie stały się powszechne.
DŻUNGLA. USTAWA O INSPEKCJI MIĘSA
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2442131/
Pełny
https://archive.org/details/the-poison-squad_202309https://www.youtube-nocookie.com/embed/uP8KTzPIaeY?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://www.mentalfloss.com/article/92217/men-who-volunteered-be-poisoned-government
https://archive.org/details/jstor-20659708/page/n1/mode/2up
Objawy zatrucia
Na podstawie podanych wyników wyszukiwania, oto kilka typowych objawów zatrucia:
Objawy ogólne
- Zawroty głowy
- Słabość
- Ból głowy
- Nudności
- Wymioty
- Biegunka
- Ból brzucha
- Zamieszanie
- Drażliwość
- Napadów
- Niewydolność oddechowa
- Obrzęk płuc
- Wstrząs
- Odwodnienie
- Niskie ciśnienie krwi
- Małe stężenie cukru we krwi (hipoglikemia)
Specyficzne objawy trucizny
- Węglowodory benzolowe (klej do modeli samolotów, toluen, toluol, ksylen):
- Arytmia komorowa
- Paraliż
- Niedokrwistość aplastyczna
- Białaczka
- Depresja OUN
- Bromki:
- Nudności
- Wymioty
- Wysypka
- Niewyraźna mowa
- Ataksja
- Zamieszanie
- Zachowania psychotyczne
- Żelazo:
- Wymioty
- Ból w górnej części brzucha
- Bladość
- Sinica
- Biegunka
- Senność
- Wstrząs
- Sole ołowiu (lut, niektóre farby i powierzchnie malowane):
- Ostre spożycie: pragnienie, pieczenie ból brzucha, wymioty, biegunka
- Ostra inhalacja: bezsenność, ból głowy, ataksja, mania, drgawki
- Przewlekłe narażenie: niedokrwistość, neuropatia obwodowa, splątanie, encefalopatia ołowiowa
- Sole talu:
- Ból brzucha
- Wymioty
- Biegunka
- Zapalenie jamy ustnej
- Nadmierne wydzielanie śliny
- Drżenie
- Bóle nóg
- Parestezje
- Zapalenie wielonerwowe
- Porażenie wzroku i twarzy
- Delirium
- Napadów
- Niewydolność oddechowa
- Trójpierścieniowe leki przeciwdepresyjne:
- Działanie antycholinergiczne
- Efekty OUN
- Wpływ na układ sercowo-naczyniowy
- Depresja oddechowa
- Hipotensja
- Wstrząs
- Wymioty
- Hipergorączka
- Rozszerzenie źrenic
- Pocenie się
Objawy zatrucia pokarmowego
- Krwawa biegunka
- Biegunka trwająca dłużej niż 3 dni
- Gorączka powyżej 102 ° F
- Wymioty tak często, że nie można utrzymać płynów w dół
- Oznaki odwodnienia
Objawy przedawkowania leków
- Małe stężenie cukru we krwi (hipoglikemia)
- Specyficzne objawy w zależności od przyjmowanego leku (np. beta-blokery: niskie ciśnienie krwi, zawroty głowy i omdlenia)
___
https://chemtrails.substack.com/p/the-great-poisoning-and-the-virus?utm
Wypowiedz się
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.